Voor de pc van sommige gebruikers met Windows 10 OS geïnstalleerd, kan het Windows gebruikersaccount met spatie of speciale tekens problemen bij de installatie veroorzaken.

Om het probleem snel op te lossen, dient u een nieuwe Windows-gebruikersaccount aan te maken met beheerdersrechten en zonder spaties/speciale tekens binnen de naam van de gebruikersaccount. Log vervolgens in op Windows 10 met deze nieuwe gebruikersaccount en installeer Nero.

Hier zijn de stappen om een nieuw Windows administratoraccount zonder spatie aan te maken in Windows 10:

1. Klik op de knop Start om het Startmenu te openen. 2. Selecteer Instellingen.

2. Het venster PC-instellingen wordt geopend.  Klik op Accounts

3. Klik in het linkerdeelvenster op het tabblad Familie & anderen. 4. Klik vervolgens op Voeg iemand anders toe aan deze PC.

4. Het kan zijn dat u een e-mail of telefoon kunt invoeren, u kunt klikken op Ik heb geen aanmeldingsgegevens van deze persoon.

5. Selecteer Een gebruiker zonder Microsoft-account toevoegen

6.  Voer de naam (bijv. Tom) voor uw nieuwe lokale account, wachtwoord en wachtwoordhint in. Klik op Volgende.

7.  Zodra u op Volgende hebt geklikt, gaat u terug naar het scherm Accounts en kunt u nu het nieuwe account zien. Standaard is het nieuwe account een standaard-/beperkt account. Klik daar op het nieuwe gebruikersaccount dat u zojuist heeft aangemaakt en wijzig vervolgens het accounttype.

8.  Wanneer het pop-up venster verschijnt, wijzigt u het accounttype van Standaardgebruiker in Beheerder en klikt u op OK.

9. Er is een nieuwe beheerdersaccount aangemaakt in de Windows 10 computer. Vervolgens kunt u uw huidige gebruikersaccount afmelden.

10. Log in met uw nieuw aangemaakte account nadat Windows 10 opnieuw is opgestart. Het kan enkele minuten duren voordat u voor het eerst inlogt met het nieuwe account.

11.  Begin Nero te installeren met de bestanden die u hebt gedownload.

12.  Nadat de installatie is voltooid, kunt u uitloggen en vervolgens inloggen met uw oorspronkelijke gebruiksaccount om Nero software uit te voeren.