Als u problemen ondervindt met de activering van uw Nero TuneItUp PRO software, probeer dan de volgende stappen:

- Tijdens de activering moet u uw firewall en/of beveiligingsprogramma's deactiveren. In de meeste gevallen is de activeringsserver niet beschikbaar vanwege verbindingsbeperkingen die worden veroorzaakt door een beveiligingsprogramma of VPN-verbinding.

- Als dit niet werkt, reset dan de instellingen van uw Internet Explorer (https://support.microsoft.com/de-de/help/17441/windows-internet-explorer-change-reset-settings).

- Zorg ervoor dat de systeemklok zo is ingesteld dat de tijd automatisch van het internet wordt gehaald.

- Als dit niet werkt, moet u de "TLS-protocollen" in de instellingen van uw Internet Explorer controleren. Deze moeten geactiveerd zijn. Hier is een voorbeeld van een ander programma. (https://simplitec.zendesk.com/hc/de/articles/115000681769--Leider-ist-der-simplitec-Server-nicht-erreichbar-Versuchen-Sie-es-bitte-später-noch-einmal-). Start vervolgens de computer opnieuw op en probeer het opnieuw.