Controleer eerst uw e-mail inbox en open de orderbevestiging/kennisgevingsmail van uw aankoop. Het serienummer heeft het volgende formaat:

XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

U moet dit serienummer kopiëren en toevoegen aan uw Nero ControlCenter om uw software te activeren. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Om Nero ControlCenter te openen, klikt u op Start in het Windows Startmenu.

Klik vervolgens op het item "alle apps / alle programma's" -> "Nero" -> "Nero ControlCenter".

2. Klik in het Nero ControlCenter op de Serial Numbers optie aan de linkerkant.

-> Het licentiescherm wordt weergegeven.

Druk op "Serienummer toevoegen".

3. Voer het serienummer in het invoerveld "Serial number" in en klik op de knop "Next".

-> Het serienummer is bevestigd.

4. Druk op "Exit".

Nu kunt u de volledige versie van uw Nero-product correct uitvoeren.