Op Windows 8.1 vereist Nero-software enkele Windows-updates.

1. Open Control Panel->Windows update, installeer alle Microsoft aanbevelen update, herstart de machine.

2. Open Configuratiescherm->Venster bijwerken-> Bekijk Update geschiedenis, zorg ervoor dat KB2919355 en KB2999226 is geïnstalleerd.

3. Als KB2919355 niet geïnstalleerd is, ga dan naar https://support.microsoft.com/en-us/help/2919355/windows-rt-8-1-windows-8-1-and-windows-server-2012-r2-update-april-201 , download het Windows 8.1 updatepakket voor uw systeem en installeer volgens de installatie-instructies op de webpagina .

4. Als KB2999226 niet is geïnstalleerd, download het dan van de Microsoft-website en installeer het. Voor het x86-systeem, https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49071 . Voor x64-systeem: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49081 .

5. Nadat deze KB's zijn geïnstalleerd, dient u het systeem opnieuw op te starten en Nero 2019 te installeren.