Nadat u Nero Platinum of andere Nero 2020-software van Nero.com hebt gekocht, krijgt u een e-mail met informatie over uw bestelling:

• software Download Link
  • je 8-bit initiële wachtwoord van je Nero Account.

Hoe in te loggen:

1. Download het installatieprogramma naar je lokale PC.
  2. Open de map waar je het installatieprogramma naar toe hebt gedownloa
  3. Dubbelklik op de NeroPlatinum.exe (of Nero2020.exe) om eerst de belangrijkste software applicaties te installeren.
    Als er problemen zijn met de installatie, vind je hier meer informatie: https://nerosupport.freshdesk.com/en/support/solutions/folders/44000653302
  4. Na de installatie, start Nero Start.
  5. Log in met je emailadres .
    Dit moet hetzelfde emailadres zijn dat U bij de bestelling heeft opgegeven.
  6. Initialiseer je wachtwoord.
    Het is de 8 bit code die je in de produkt informatie email hebt gekregen.

Na het ontgrendelen van NeroPlatinum:

Na succesvol inloggen wordt uw Nero product automatisch ontgrendeld. Zie https://nerosupport.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/44001798936.

U ziet mogelijk de melding voor het installeren van Content Packs in het Nero Start meldingsgebied in de rechter bovenhoek als het product Nero Video of Nero MediaHome bevat. Content Packs zijn de pakketten met filmthema's, diskmenu's, effecten en overgangen, enz. die in Nero Video en Nero MediaHome worden gebruikt voor het bewerken van video en videodiscs.

Volg de melding, of klik op "Nero Video"--> "Meer Info".

Content packs kunnen in willekeurige volgorde worden geïnstalleerd. Zie onderstaande screenshot over hoe het te installeren. Als er problemen zijn met het downloaden van de installer, kun je de offline installer download links vinden in dit artikel.

• Open Nero Video -> Meer info om te installeren: