Als je Nero Platinum als abonnement hebt gekocht, kun je gratis upgraden naar de nieuwste Nero Platinum 2022 versie.

Er zijn 2 manieren om de laatste Nero 2022 versie te krijgen.

A. Directe installatie de nieuwe versie

1. Download en installeer de nieuwe Nero Platinum Abonnementsversie: klik op Nero Platinum Subscription.

2. Voer een nieuwe Nero Start uit (het cirkel bureaubladpictogram), uw Nero Account zal automatisch worden ingelogd als u de oude Nero Start hebt ingelogd. Als Nero Start u vraagt om in te loggen, log dan in met uw Nero Account. Na het inloggen wordt de nieuwe Nero Platinum automatisch ontgrendeld.

3. U kunt Nero Core en Nero Platinum verwijderen van het systeembedieningspaneel, om ruimte te besparen. Let op, er is geen Nero Control Center meer sinds Nero Platinum 2021.. Alle functies zijn geïntegreerd in Nero Start.

B. Upgrade van Nero Start Update Center

Er is een tabblad Updates in Nero Start als u Nero Platinum 2020 of 2021 hebt geïnstalleerd. In dit tabblad staan alle nieuwste toepassingen. Je kunt de nieuwste versie 24.5 downloaden, installeren of updaten.

Na het updaten, ziet U de nieuwe Nero Start. In het Updates scherm, zijn er 2 tabbladen: Updates en Installaties. In het tabblad Updates vindt u bijgewerkte versies van uw geïnstalleerde toepassing. In het tabblad Installaties kunt u de toepassingen vinden die nog niet geïnstalleerd zijn, en ze installeren.