Het probleem dat u ondervonden hebt, kan te wijten zijn aan de Disc to Device online update.
Probeer daarom "Disc to Device" opnieuw te installeren aan de hand van de volgende stappen:

1. Download het zip-bestand van hier naar uw PC.
2. Pak het uit.
3. Voer "uninstall.bat" uit. Het zal D2D verwijderen.
4. Ga naar de Nero installatiemap, bijv. C:Programma bestanden (x86)\NeroNero D2D om er zeker van te zijn dat D2D duidelijk gedeïnstalleerd is.
5. Installeer Disc2Device toepassing: Voer "nero.disc2device.msi" uit, het zal Disc to Device op uw PC installeren.

Na het voltooien van het installatieproces, controleer of Disc to Device goed werkt.