De nieuwe Nero Start biedt de functie voor het online bijwerken van uw Nero-producten.

Door te controleren op Online Updates krijgt u de updates voor

1. De basiscomponenten, gratis toepassingen of Content Packages.
2. De toepassingen in het product die zijn geselecteerd in de Nero Account -> Mijn product pagina.

Stel dat je Nero Platinum Suite en Nero Platinum 2023 beschikbaar hebt in je Nero Account, en je selecteert Nero Platinum 2023 als het standaard product. Dan zullen alleen de updates voor toepassingen in Nero Platinum 2023 in het Updates-scherm worden weergegeven. Als u overschakelt naar Nero Platinum als het standaardproduct, dan worden alleen de updates voor toepassingen in Nero Platinum vermeld in het scherm Updates.

Na controle wordt een nummerbadge getoond naast "Updates" in de linker menubalk.

Om de configuratie van Installeren & Online bijwerken bij te werken, klikt u op "Toepassen" in het scherm Opties om de bijgewerkte configuraties van kracht te laten worden.

Om te installeren of bij te werken moeten de toepassingen in de beheerdersmodus draaien, dus er zal een UAC-dialoogvenster verschijnen om toestemming te krijgen terwijl de installatie bezig is.

Hoe installeer en online update configureren

In het Opties scherm onder de sectie "Installeren & Online Updaten", is het mogelijk om de Installeren en Updaten configuraties in te stellen.

Installatielocatie voor Nero-producten
De hoofdmap waarin Nero Start alle Nero producten of toepassingen zal installeren.
  • Het wijzigen van de installatie locatie instelling zal alleen van toepassing zijn op de volgende installatie of update.
  • De ruimte op de doelschijf voor installaties moet groter zijn dan 5GB of meer beschikbare ruimte.
Tijdelijke bestandenDe map die wordt gebruikt om de temp gedownloade bestanden op te slaan. Klik op de knop "Delete" om de hele map en bestanden te verwijderen.
  • De ruimte op de schijf voor het opslaan van tijdelijke bestanden moet groter zijn dan 5GB of meer beschikbare ruimte
Online bijwerken
Online update beleid voor Nero Producten.
Klik op de knop "Controleren op updates" om de huidige wijziging in het Optie scherm over te slaan en het Updates scherm te openen om de laatste updates te controleren voor alle beschikbare toepassingen in het geselecteerde product.
Download updates maar laat me kiezen of ik ze wil installeren (aanbevolen)
Terwijl Nero Start opstart, controleert en downloadt u de nieuwste updates voor het geselecteerde product. Nadat de installatiepakketten zijn gedownload, verschijnt een melding. Klik op de melding om verder te gaan met de installatie.
Controleer op updates maar laat me kiezen of ik ze wil downloaden en installeren
Bij het opstarten van Nero Start wordt alleen gecontroleerd of er updates zijn voor het geselecteerde product. Het badgenummer wordt op hetzelfde moment bijgewerkt.
Nooit controleren op updates (niet aanbevolen)
Controleer nooit meer updates voor het geselecteerde product.

Hoe toepassingen te installeren of te updaten in het scherm Updates

Wanneer de automatische updatecontrole voor de Nero-toepassing is ingesteld, zal de toepassing telkens wanneer Nero Start wordt gestart, controleren of er updates zijn voor het geselecteerde product. Daarnaast kunt u handmatig controleren in het scherm Updates.

Onderaan het scherm betekent dat alle toepassingen bijgewerkt zijn naar de laatste versie.

Als er updates voor het geselecteerde product beschikbaar zijn, of als er toepassingen beschikbaar zijn voor het geselecteerde product maar nog niet geïnstalleerd, zullen ze allemaal worden vermeld in het Updates-scherm. Het verschil is dat als de toepassing beschikbaar is maar nog niet geïnstalleerd, de knop "Installeren" zal tonen, en als de toepassing bestaat maar moet worden bijgewerkt, de knop "Bijwerken" zal zeggen.

Klik op de knop "Installeren" of "Bijwerken" om te beginnen met het downloaden van de geselecteerde toepassing en deze vervolgens te installeren. Ook een voortgangsbalk zal het hele proces aangeven.
Tegelijkertijd kan het downloaden worden geannuleerd door op de knop "X" te klikken. Terwijl het installeren/updaten van de applicatie begint, kan het hele proces niet meer worden geannuleerd.

U kunt ook klikken op de knop "Alles bijwerken" in de rechterbovenhoek om alle beschikbare toepassingen bij te werken naar de nieuwste versie.

Terwijl het updaten van de Nero-toepassing begint, kunt U het Updates-scherm verlaten. Nero Start zal het hele proces op de achtergrond afhandelen, en u zult een melding krijgen wanneer alle installaties geslaagd zijn.

Als je Nero Start afsluit terwijl de applicatie nog bezig is met updaten, verschijnt er een waarschuwingsdialoog. Als je Nero Start afsluit, wordt het bijwerken van de applicatie geannuleerd. Je kunt het update proces opnieuw starten als je Nero Start opnieuw start door op "Update all" te klikken.

Als een applicatie-update is mislukt, kunt u op "Opnieuw proberen" klikken om te proberen de applicatie opnieuw te downloaden en te installeren. In de meeste gevallen zal dit het probleem oplossen. Als het probleem nog steeds bestaat, klikt u op de knop "Ticket verzenden" om een supportticket aan te maken en onze technici zullen het probleem controleren en oplossen.