Als je meerdere producten in je Nero account hebt (b.v. Nero Platinum 2021, Nero Platinum 2020, of Nero Platinum Suite), is Nero Platinum Suite meestal het standaard product en verwijzen alle toepassingen in Startscherm naar de individuele toepassingen in het product.

Maar als je het standaardproduct wilt wijzigen, kun je dat in Nero Start instellen. Klik op het Account icoon in de rechter bovenhoek, klik op de Manage my account link. Open de Mijn Nero Account pagina, en activeer het Mijn producten scherm om het te wijzigen.
Nadat het standaard product is gewijzigd, (bijv. wijzigen van Nero Platinum naar Nero Platinum 2021), vind je alle toepassingen in het Start scherm wijzen naar de toepassingen van Nero Platinum Suite 2021. Bovendien veranderen de updates ook naar het gegeven standaard product.