Nu, na het verkrijgen van de AI-tags aan het einde van de detectie, kan Nero AI Photo Tagger u ook helpen uw foto's automatisch te organiseren in mappen, gebaseerd op deze AI-categorieën.

Onderaan het AI Tags paneel, zie je een 'Kopieer Bestanden' knop. Als je daarop klikt, verschijnt er een systeemdialoog om een locatie als doel te kiezen.

Nadat u de locatie hebt bevestigd, zal Nero AI Photo Tagger submappen aanmaken op basis van AI Tags en al deze foto's in de betreffende mappen kopiëren.

Nu zijn al uw foto's geordend op de gedetecteerde AI-tags.

U kunt ook slechts enkele AI-categorieën selecteren om te kopiëren. Door op 'Selecteren' te klikken, wordt de multi-select modus geactiveerd.

Nu kunt u een of meer tags selecteren om te kopiëren. Nero AI Photo Tagger zal alleen de foto's van de geselecteerde categorieën kopiëren naar de nieuwe locatie.