Opmerking:
Meer informatie over het herkennen en sorteren van afbeeldingen vindt u onder de volgende link:
Automatisch herkennen van afbeeldingen

Na het verkrijgen van de AI tags aan het einde van de detectie, kan Nero AI Photo Tagger U ook helpen met het automatisch organiseren van uw foto's in mappen. Dit is gebaseerd op deze AI categorieën.

1. Klik op de knop "Kopieer Bestanden" Deze staat onderaan het AI Tags paneel.
    Een systeemdialoog verschijnt om een loctaion te selecteren als doel.
  2. Bevestig de locatie.
    Nero AI Photo Tagger maakt submappen aan op basis van AI Tags en kopieert al deze foto's naar de betreffende mappen.
    Al uw foto's zijn nu georganiseerd door de gedetecteerde AI tags.

U kunt ook slechts enkele AI categorieën selecteren om te kopiëren.

1. Klik op "Selecteren" om de multi-select mode te activeren.
  2. Selecteer een of meer tags om te kopiëren.
    Nero AI Photo Tagger zal alleen de foto's van de geselecteerde categorieën naar nieuwe locaties kopiëren