WiFi+Transfer is een client die werkt met DriveSpan app (in mobiel apparaat). U kunt de DriveSpan app starten, het zo instellen dat het WiFi+Transfer op de PC detecteert, verbinding maakt met de PC en gegevens uitwisselt tussen uw PC en uw mobiele apparaat.  Meer informatie over deze app kunt u vinden in de Nero KnowHow:

https://neroknowhow.com/2018/09/24/what-is-wifitransfer-tool-for-the-pc-and-how-does-it-work-in-connection-with-drivespan-app/

U kunt de automatische werking van WiFi+Transfer op deze manier uitschakelen:

1. Open Windows Taakbeheer.

2. Ga naar het tabblad Opstarten.

3. Zoek "WiFi+Transfer" op.

4. Klik met de rechtermuisknop op "WiFi+Transfer" om het contextmenu te openen, selecteer "Uitschakelen" in het menu.

Je kunt WiFi+Transfer ook van het systeem verwijderen als je geen gegevens wilt uitwisselen met mobiele telefoons via Nero mobiele apps.