In recente update, voor Nero 2020 en Nero 2021 levenslange licentie b.v. Nero Platinum of Standalone producten, is het nodig om je Nero Account minstens een keer per 7 dagen in te loggen om de laatste product status van je Nero Account te krijgen.

Als je het onderstaande dialoogvenster ziet, wordt dit meestal veroorzaakt doordat je Nero Account niet is ingelogd.

Start Nero Start, klik op het icoontje rechtsboven en log in met je Nero Account. Daarna kun je Nero toepassingen starten.