De USB stick van de kerstbundel bevat het Nero online installatieprogramma dat ongeveer 6MB groot is.  Het voordeel hiervan is dat de online installer elke keer bij het installeren de laatste versie van de Nero software controleert en downloadt.

Als er een probleem optreedt tijdens het uitvoeren van de online installer, bijv. het downloaden lukt niet, loopt vast of de validatie mislukt, bieden we ook een offline installer van de betreffende software. Zoek hieronder uw product, klik erop om het naar uw lokale PC te downloaden en probeer het dan te installeren met het offline installatieprogramma.

De download links van het offline installatieprogramma:

Nero 2021: