Zorg ervoor dat u de oude back-upbestanden op dezelfde schijf hebt gezet (dezelfde stationsletter) toen u de back-up maakte.
Bijvoorbeeld, als u een back-up van uw bestanden hebt gemaakt op de F:eschijf, dan moet u, wanneer u deze wilt herstellen, ervoor zorgen dat de back-up bestanden nog steeds op de F:eschijf staan.

Als u niet zeker weet welke schijfletter het is, stuur ons dan de BackItUp logs, wij zullen het voor u controleren.

U kunt logs krijgen in het volgende pad, xxx is uw computernaam.
Geef ons logs bestanden onder map: 'Jobs','Log','AppSettings.xml'.
C:\UsersAppData\Roaming\Nero xxx xxxNero BackItUp
(Om in de AppData map te komen typ je gewoon %appdata% in je Windows browser balk).

Bedankt voor uw steun aan Nero!