Wanneer het niet lukt om een toepassing in Nero Start te installeren of te updaten, kun je de volgende methoden proberen om dit op te lossen.

Nero toepassingen (b.v. Nero MediaHome, Nero Recode...) installatie mislukt

Oplossing 1

Start Nero Start opnieuw op, ga naar de pagina "Updates", klik op de knop "Controleren op updates", en download en installeer de Nero-toepassingen een voor een in plaats van ze allemaal te updaten.

Oplossing 2

Klik op het eerste icoon in de rechter bovenhoek van Nero Start, selecteer "Opties" en vouw "Installeren & Online Updaten" uit.

Wijzig de "Installatie locatie voor Nero producten" en "Tijdelijke bestanden" pad, schakel over naar een andere schijf, zoals D: schijf of E: schijf, klik op de "Toepassen" knop, en ga dan naar de "Updates" pagina om de applicatie opnieuw te downloaden en te installeren.

Vermijd het opslaan op een pad met symbolen, spaties of speciale tekens.

Oplossing 3

Klik op het eerste icoon in de rechter bovenhoek van Nero Start, selecteer "Opties" en vouw "Installeren & Online Updaten" uit.

Klik op de knop "Verwijderen" achter "Tijdelijke bestanden", en ga dan naar de "Updates" pagina om de applicatie opnieuw te downloaden en te installeren.

Nero 2020 installatie mislukt

Oplossing

Download het volledige installatiepakket van Nero 2020 van hier, en dubbelklik vervolgens op het gedownloade installatieprogramma om de installatie direct te starten.

Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable(x64) installatie mislukt

Oplossing

Download Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable (x64) - 14.23.27280 van
https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x64.exe
Handmatige installatie Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable (x64).

Microsoft .NET Framework 4.7.2 installatie mislukt

Oplossing

Download Microsoft .NET Framework 4.7.2 van
https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet-framework/thank-you/net472-offline-installer
Handmatig installeren van Microsoft .NET Framework 4.7.2.

Als geen van de bovenstaande methoden het probleem op uw computer oplost, volg dan de stappen in de onderstaande link om ons loginformatie te sturen bij het aanmaken van een ticket:

https://support.nero.com/en/support/solutions/articles/44000808581-i-have-encountered-a-technical-issue-how-can-i-get-help-