Nero BackItUp ondersteunt niet alleen het maken van back-ups naar Microsoft OneDrive of Google Drive, maar kan ook uw gegevens herstellen vanaf OneDrive en Google Drive. Nero BackItUp ondersteunt ook het terugzetten van gegevens die u via andere toepassingen hebt geüpload, of via de webbrowser van OneDrive en Google Drive.
De volgende stappen tonen het proces wanneer u bent ingelogd op uw account.
Klik op de knop "Herstellen" in het beginscherm. Nero BackItUp opent het selectiescherm voor de terugzettaak.

1. Klik op uw Microsoft OneDrive-back-uptaak, of Google drive-back-uptaak. In het linkerpaneel ziet u de mappenstructuur van uw BackItUp OneDrive/Google Drive-back-up. Klik op een map in het linkerpaneel om de bestandsinhoud in de browser aan de rechterkant te zien. U kunt de mappen in de linker mappenstructuur selecteren/deselecteren en de bestanden in de rechter browser selecteren/deselecteren.

2. Nadat u de mappen en bestanden hebt geselecteerd die u wilt laten terugzetten, klikt u op "Volgende" om het terugzetpad en de opties voor conflictafhandeling te selecteren

3. Wanneer u dat hebt gedaan, klikt u op "Nu herstellen". Nero BackItUp zal de gegevens herstellen van Microsoft OneDrive of Google Drive, respectievelijk