Nero Start opretter en skrivebordsgenvej til sig selv ved første start. Hvis du ikke kan finde en genvej, skal du følge følgende trin:

1. Klik på din Windows Start-menu.
2. Skriv "Nero".
3. Klik på "Nero Start" for at starte den.

Bagefter skulle der gerne dukke en genvej op på dit skrivebord. Hvis der ikke er nogen genvej, skal du fortsætte som følger:

1. Åbn Windows Stifinder.
2. Gennemse til installationsmappen
Hvis du har et 64bit-system, skal du bruge følgende sti: C:\Program Files (x86)\Nero\Nero Launcher.
Hvis du har et 32bit-system, skal du bruge følgende sti: C:\Program Files\Nero\Nero Launcher.
3. Højreklik på NeroLauncher.exe.
4. I kontekstmenuen skal du vælge 'Send til -> Skrivebord' for at oprette en genvej på skrivebordet.