Meestal wordt bij de installatie van Nero-producten het bureaubladpictogram automatisch op uw bureaublad aangemaakt.

Als dit niet automatisch gebeurt, kunt u het bureaubladpictogram maken met een van de volgende opties:

Variant 1:

Stap 1:

Klik op het menu Start.

Stap 2:

Zoek op het scherm het programma waarnaar u wilt verwijzen.

Stap 3:

Sleep het programmapictogram naar een vrije ruimte op het bureaublad.

Resultaat:

Het pictogram staat op uw bureaublad.

Variant 2:

Stap 1:

Ga naar de installatiemap, deze is standaard aanwezig: C:\Programma bestanden (x86) Nero Nero NeroLauncher.

Stap 2:

Klik met de rechtermuisknop op NeroLauncher.exe.

Resultaat:

Selecteer 'Verzenden naar -> Bureaublad' in het contextmenu om een screenshot te maken op het bureaublad.