NIEUW: Gebruikersinterface

Met de gloednieuwe Nero Start applicatie kunnen gebruikers van de Nero Platinum Suite veel eenvoudiger werken met hun nieuwe product en sneller dan ooit tevoren de gewenste resultaten behalen.

Daarnaast kunt u in de sectie Creative Content alle visuele effecten van de Movie Themes bekijken.

NIEUW: Toepassingen

Nero USBxCopy: Snel en eenvoudig gegevens overbrengen van uw PC naar meerdere USB-sticks tegelijk. Compleet met optionele opmaak naar het door u gewenste formaat en eindverificatie van de gekopieerde gegevens.

Nero Face Beautifier: Gebruik kunstmatige intelligentie om uw profielfoto op elk sociaal netwerk te laten opvallen. Verwijder rimpels en verbeter uw huidskleur om in het beste licht te schitteren.

Nero PhotoSnap & Effecten: Met onze unieke fotofilters kun je elke stemming, elke huidskleur en elke dag vieren. Laat uw foto's in een nieuw licht schijnen op uw PC en op uw Mac.

NIEUW: Nero-Rekening

In Nero Start kunt u uw eigen Nero Account aanmaken. Dit maakt uw software en bestanden veel veiliger en stelt u in staat om al uw producten, seriële sleutels en accountinstellingen op één plaats te controleren.

NIEUW: Zoeken

In Nero Start vindt u onze gloednieuwe zoekfunctie. Bekijk alle ondersteunde use-cases voor uw Nero-producten. Het Use Case overzicht laat u ook zien welke toepassingen het meest geschikt zijn voor uw geplande projecten.