Als u Nero Platinum Suite niet rechtstreeks van Nero.com koopt, maar via bijvoorbeeld Amazon, eBay, Software Store, etc., krijgt u de 32-bits activeringscode in het gekochte softwarepakket.

Na de installatie dient u eerst uw Nero Account direct in Nero Start te registreren.

Start Nero Start, voer een van uw e-mailadressen in het eerste scherm in, en Nero Start zal controleren of er al een Nero Account is geregistreerd met dat e-mail adres. Indien een dergelijke Nero Account niet bestaat, zal Nero Start u helpen om een nieuwe Nero Account te registreren.

Tijdens de registratie wordt uw wachtwoord voor de nieuwe Nero Account naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. Voer het wachtwoord in Nero Start in om de registratie van uw Nero Account te voltooien.

Na het registreren van een Nero Account in Nero Start voor de eerste keer, wordt u naar een pagina gebracht waar u uw 32-bits activeringscode kunt invoeren om uw software te ontgrendelen. Voer de activeringscode in die is afgedrukt in het softwarepakket dat u hebt gekocht.

Wissel de activeringscode in bij uw accountinstellingen

Zodra u bent ingelogd op Nero Start, kunt u extra producten toevoegen met hun activeringscodes onder "Accountinstellingen" -> "Mijn producten".

Account Instellingen

U kunt de registratie ook overslaan tijdens de eerste keer opstarten in Nero Start en dit later doen in de accountinstellingen.

Om dit te doen, klikt u op de knop voor accountinstellingen in de rechterbovenhoek van Nero Start en klikt u op "Registreren" om een Nero Account aan te maken.

Voer in het venster Nero Account Registratie uw e-mailadres in, klik op de link "Wachtwoord opnieuw versturen" en uw wachtwoord wordt naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. Voer uw wachtwoord in en klik op de knop "Registreren" om de creatie van uw nieuwe Nero Account te voltooien.

Info: If you did not receive the email with your password, please also check your spam folder.

If you already have a Nero account, use it to sign in or reset your password. Go back to the login screen to sign in.