De 32-bit activatie code wordt verstrekt door 3e partij wederverkopers of detailhandelaren van Nero.
De code kan worden gebruikt voor het ontgrendelen van Nero software en het bundelen van de software met het ingelogde Nero Account. Zie dit artikel: https://support.nero.com/en/support/solutions/articles/44001820157-i-have-bought-nero-and-got-the-32-bit-activation-code-how-can-i-unlock-my-product-after-installation-
Zodra de code is gebruikt, is de Nero software gebundeld met het Nero Account. De activatie code kon niet meer gebruikt worden.

Na het opnieuw installeren van Nero software, hoef je alleen nog maar in te loggen op je Nero Account om de software te ontgrendelen.
U hoeft de activatie code niet meer in te voeren.