Oorzaak

Het SYSTEM account heeft niet genoeg rechten op mappen %temp% of %system%%Installer.

Resolutie

Geef volledige toegang tot de mappen %temp% of %system%Installer voor het SYSTEM account.

Methode 1: Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar Start.

2. Typ %temp% in het zoekvak en klik vervolgens op het item Temp folder dat bovenaan verschijnt.

3. Bovenaan het Explorer-venster, in de adresbalk, klikt u op de map links van Temp in het mappad (die mapnaam is standaard Lokaal).

4. Klik in de mappenlijst met de rechtermuisknop op de map Temp, klik vervolgens op Eigenschappen en klik vervolgens op het tabblad Beveiliging.

5. Klik op de knop Bewerken en klik op het volgende scherm op Toevoegen.

6. In het volgende scherm, in het grote tekstvenster, typt u Iedereen en klikt u vervolgens op Namen controleren - Iedereen moet dan worden onderstreept.

7. Schakel het selectievakje voor Volledige controle onder de kolom Toestaan in en klik vervolgens op OK, nogmaals op OK, en nogmaals op OK, en nogmaals op OK om alle vensters te sluiten.

8. Doe dezelfde stappen voor de map %system%Installer.

Methode 2: Meld u af en registreer de Windows Installer opnieuw.

a. Klik op Start, klik op Uitvoeren, typ "msiexec /unregister" (zonder aanhalingstekens), en klik vervolgens op OK (Opmerking: Zelfs als je dit goed doet, kan het er uitzien alsof er niets gebeurd is).

b. Klik op Start, klik op Uitvoeren, typ "msiexec /regserver" (zonder aanhalingstekens), en klik vervolgens op OK (Opmerking: Zelfs als je dit goed doet, kan het er uitzien alsof er niets gebeurd is, of je ziet misschien kort een zandloper).

c. Probeer de programma's die u wilt installeren te installeren en te controleren.