Als je dit probleem tegenkomt, ga dan naar Nero Video, en bekijk een voorbeeld van je bron project. Controleer voor het branden of het geluid in orde is. Als er geen geluid is bij het previewen van de bron, betekent dit dat de bron bestanden problemen hebben.

Als er geen probleem is bij het bekijken van het bronproject, probeer dan de onderstaande methoden:

• Voor Nero Video 2017 en Nero Video 2018, open Opties->Opname-indeling Opties->Audio-indeling, selecteer audio-indeling naar AC3(niet Automatisch), en brand vervolgens opnieuw naar DVD.
  • Voor Nero Video 2019, open Nero Control Center-> Updaten. Klik op de knop Controleren op updates. Als Nero Video in de lijst staat, doe dan de online update naar de nieuwste versie.