In Nero Start, als u ziet dat de meeste Nero applicaties grijs zijn, probeer dan de onderstaande stappen:

1. Hebt u de Nero software volledig geïnstalleerd? Open Windows Configuratiescherm -> Programma en functies, controleer alle geïnstalleerde Nero-programma's:

• Als u een 1-jarig licentieabonnement voor Nero Platinum heeft gekocht, moet u Nero Platinum installeren.
  • Als u een permanente licentie voor Nero Platinum hebt gekocht, moet u Nero 2020 of de levenslange versie van Nero 2021 installeren.

Als u uw Nero-programma niet kon vinden, of als u vindt dat het verkeerde programma is geïnstalleerd, verwijder dan het verkeerde programma en installeer dan het juiste programma. Klik op onderstaande tekst om het juiste offline installatieprogramma te downloaden:

2. Als u vindt dat uw Nero-programma correct is geïnstalleerd, wilt u dan controleren of u bent ingelogd met uw Nero Account? Als u een Nero product heeft gekocht via Nero.com, dient u in te loggen met het e-mailadres dat u tijdens de aankoop heeft opgegeven. Als u inlogt met andere e-mail, kunt u uw Nero-product niet ontgrendelen. Zie hoe u kunt inloggen in onderstaand artikel: http://support.nero.com/nl/support/solutions/articles/44001798936