Microsoft .Net 4.5.2 is de eerste vereiste van Nero software. Het is inbegrepen in Windows 10 systeem. Op Windows 7, 8 of 8.1 systemen is het echter niet inbegrepen en moet het worden geïnstalleerd.

Als er tijdens het installeren van Nero foutmeldingen verschijnen bij het downloaden of installeren van .Net Framework 4.5.2, dan kun je dit eerst handmatig installeren. Installeer dan Nero.

1. Download .Net 4.5.2 van Microsoft's download pagina: https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet-framework/thank-you/net452-offline-installer

2. Installeer .Net 4.5.2.

3. Nadat .Net 4.5.2 is geïnstalleerd, installeert u Nero opnieuw.