Als je een bestelling plaatst voor Nero 2021 Platinum of Nero subsctipion Platinum versies, krijg je een volledig offline installatieprogramma.

Met het installatieprogramma kun je de installatie-instellingen aanpassen. U kunt dit doen door onderstaande stappen te volgen.

Op de eerste pagina, klik op de rechts-onder "Aanpassen" knop, dan zie je alle opties voor het aanpassen van de instellingen in de uitgebreide pagina hieronder.
Klik op de knop "Bladeren" om het aangepaste installatiepad te selecteren zoals u dat wilt.
Klik op de knop "Installatie-instellingen" om te selecteren of te deselecteren welke programma's u wel of niet wilt installeren.

U kunt de onderstaande schermafbeelding raadplegen voor een gedetailleerde werking.

Als uw product niet Nero 2021 Platinum of Nero subsctipion Platinum is, krijgt u waarschijnlijk een installatieprogramma dat NeroCore heet.

Het staat niet toe om instellingen aan te passen. Je zult geen aanpassings opties krijgen in het NeroCore installatie programma zoals in het volledige offline installatie programma.

Na de installatie van Nero Core, moet je de andere programma's die bij je bestelling betrokken zijn downloaden en installeren via Nero Start->Update.

U kunt de installatie-instellingen voor deze nieuwe gedownloade programma's aanpassen voor de installatie.
Dit doe je door onderstaande stappen te volgen:
Open Nero Start-> Klik rechts boven in de hoek op "Support"-> Opties
In de sectie "Install location for Nero Products", kun je het installatie pad naar wens aanpassen.

Laat het ons weten als u nog problemen heeft. Bedankt.