Als u een bestelling plaatst voor Nero 2021 Platinum of Nero abonnement Platinum versies, krijgt u een volledig offline installatieprogramma.

Met het installatieprogramma kunt u de installatie-instellingen aanpassen. U kunt dit doen door onderstaande stappen te volgen:

1. Op de eerste pagina klikt U op de knop "customize".
    U kunt alle opties voor het aanpassen van de instellingen zien in de uitgebreide pagina hieronder.
  2. Om de aangepaste installatie te selecteren, klik op de knop "browse".
  3. Om de programma's te selecteren die u wilt de-installeren of installeren, klikt u op de knop "installatie-instellingen".

U kunt de onderstaande screenshot bekijken voor een gedetailleerde werking.

Als je product niet Nero 2021 Platinum of Nero abonnement Platinum is, zul je waarschijnlijk een installatie programma krijgen dat NeroCore noemt. Het staat niet toe om instellingen aan te passen. In het Nero Core installatieprogramma krijg je deze opties niet zoals in het volledige offline installatieprogramma.

Na de installatie van Nero Core, moet je andere programma's die betrokken zijn bij je bestelling downloaden en installeren via Nero Start->Update.

Hoe pas je de installatie instellingen aan voor die nieuwe gedownloade programma's:

Let op: Dit moet voor de installatie gedaan worden!

1. Open Nero Start
  2. Klik op het icoon "support"
  3. Klik op "opties"
  4. Ga naar "install location for Nero Products".
    Je kunt nu het installatie pad naar eigen wens instellen.