Er zijn verschillende soorten Nero programma-installaties.

A: Kerninstallatie

Als u een Nero Core-installatieprogramma uitvoert, mag u het installatiepad aan het begin van de installatie niet wijzigen.

Na de installatie moet u meer Nero-programma's downloaden en installeren via Nero Start->Updates.

1. Open Nero Start
  2. Klik op het eerste van de 3 icoontjes in de rechter bovenhoek.
  3. Klik op "Opties".
  4. Ga naar Install & Online Updates -> Installatielocatie voor Nero Producten. Klik op '...' knop om naar het installatiepad te bladeren zoals je wilt.

B: Offline installatieprogramma

Als u een offline installatieprogramma uitvoert, mag u de installatie-instellingen op de eerste pagina van het installatieprogramma aanpassen.

1. In het eerste scherm klik je op de knop "Aanpassen". Je ziet alle opties voor het aanpassen van de instellingen.
  2. Om een installatiepad te wijzigen, klik op de knop "..." en blader naar het pad dat je Nero wilt laten installeren.
  3. Om de programma's te selecteren die je wilt verwijderen of installeren, klik je op de knop "Installtion Settings", en deselecteer je de applicatie die je niet wilt installeren.

C: Voor Nero 2020 of oudere versies, raadpleeg dit artikel: https://support.nero.com/nl/support/solutions/articles/44001781471-hoe-kan-ik-de-installatie-instellingen-aanpassen- .