Er zijn twee oplossingen:

Oplossing 1. Voeg alle videobestanden toe in één titel.

In het bewerkingsscherm, importeer alle videobestanden die u automatisch continu wilt afspelen in de tijdlijn.
Klik op de knop Volgende om op DVD te branden.

Oplossing 2. Stel 'End Action' in voor titels

Als de videobestanden verschillende titels zijn, klikt u in het scherm Edit Menu op het tabblad Customize.
Onder Interactie -> Disc / Project, stel 'Eind actie' in als 'Volgende titel afspelen'.

Op deze manier, wanneer de disc wordt afgespeeld, zullen alle titels één voor één continu worden afgespeeld.