Als MediaHome geen streaming apparaten vindt, bijv. smart TV, controleer dan onderstaande items:

1. Zorg ervoor dat je TV en PC in hetzelfde netwerk zitten, en dat het netwerk in orde is.

2. 2. Controleer op uw TV de instellingen van het thuisnetwerk, zorg ervoor dat MediaHome is toegestaan als de mediaserver.

3. 3. Zet op uw PC de firewall uit.

4. 4. Herstart TV en PC, probeer het opnieuw.

Als bovenstaande stappen het probleem niet kunnen oplossen, kan het probleem veroorzaakt worden door Nero WiFi+Transfer. WiFi+Transfer is een client die werkt met de Nero DriveSpan app (op het mobiele apparaat). WiFi+Transfer bezet een bepaalde UPnP-poort, wat in sommige gevallen van invloed kan zijn op het delen van TV.

1. Open Taakbeheer, zoek WiFi+Transfer.

2. Klik er met de rechtermuisknop op. Klik op Taak beëindigen in het contextmenu.

3. Herstart MediaHome en probeer opnieuw te streamen.

4. Als het streamen nu werkt en je niet met de mobiele app Nero Drive Span hoeft te werken, zou je WiFi+Transfer kunnen verwijderen: