Kunt u alstublieft de volgende informatie dubbel bevestigen?

1. Maak de computer en het apparaat in hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
2. Schakel de Windows firewall uit.
3. Klik met de rechtermuisknop op 'Mijn PC' in uw computer, selecteer vervolgens 'Beheer'->'Service en toepassingen'->'Services', zoek vervolgens de Nero. BackItUp service met de naam "Nero BackItUp Background service xxx", selecteer het en klik met de rechtermuisknop met 'Restart'.

Bedankt voor uw steun aan Nero!

Nero Ondersteuningsteam