'1-Click Video Story' is een comfortabele manier om professionele diavoorstellingen en films te maken, gewoon via drag & drop, en slechts één klik. Vanaf Nero 2019 is de functie toegankelijk via de dropzone in Nero Start en via de dropzone in Nero Video.
Deze unieke functie helpt bij het maken van gepolijste films en diavoorstellingen in een handomdraai. Sleep simpelweg foto's en video's naar de dropzone in Nero Video en selecteer '1-Click Video Story'. Alle bestanden worden automatisch in een vooraf ontworpen videoproject geladen, compleet met intro- en outro-sequentie, effecten, bijschriften en bijpassende muziek. Bekijk het videoproject, exporteer het en deel het.
1-Click Video Story' werkt zowel met liggende beelden (TV) als verticale foto's en video's (smartphones). Dus als je alleen verticaal beeldmateriaal naar de dropzone sleept, zal Nero Video je project automatisch in een verticaal videoproject laden. Als je alleen liggend of gemengd beeldmateriaal (liggend en verticaal) naar de dropzone sleept, zal Nero Video een TV liggend project openen en automatisch de zwarte balken in je verticale beeldmateriaal verwijderen.

Tip: Standaard gebruikt '1-Click Video Story' een voorgeladen sjabloon. U hebt echter een gemakkelijke optie om een van de themasjablonen in uw product te gebruiken als uw favoriete gepersonaliseerde sjabloon voor '1-Click Video Story'.

Neem een kijkje op de eenvoudige stappen hieronder.

Clips slepen en neerzetten

Selecteer 1-klik Video Verhaal

Klaar voor exporteren en delen