Als u een Nero proefversie op uw computer hebt geïnstalleerd:

U hoeft de installatie niet opnieuw te doorlopen, u kunt uw originele Nero-serienummer toevoegen aan het Nero ControlCenter om het te activeren.

Controleer eerst uw e-mail inbox en open de orderbevestiging/berichtgevingse-mail van uw aankoop. Het serienummer heeft de volgende indeling:

XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

U moet dit serienummer kopiëren en toevoegen aan uw Nero ControlCenter om uw software te activeren. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

Nero ControlCenter openen, klik op Start in het Windows Startmenu.

Klik vervolgens op het item "alle apps / alle programma's" -> "Nero" -> "Nero ControlCenter".

Klik in het Nero ControlCenter op de optie "Serial Numbers" aan de linkerkant.

-> Het licentiescherm wordt weergegeven.

Druk op "Serienummer toevoegen".

Voer het serienummer in het invoerveld "Serial Number" in en klik op de knop "Next".

-> Het serienummer is bevestigd.

Druk op "Exit".

Nu kunt u de volledige versie van uw Nero-product correct uitvoeren.