Als bij het bewerken in Nero Video de bronclips een resolutie hebben van 4K of hoger, en u wilt het uitvoerbestand ook in 4K hebben, doe dan het volgende
1. Open Opties -> Filmopties, selecteer de Resolutie optie als UItra HD (4K).
2. Voor een betere preview kwaliteit, klik op de Preview Kwaliteit instelling onder Preview gebied, sleep de marker naar de meest rechtse.

Let op: stel de Film Optie alleen in op 4K als de bron clips een resolutie hebben van 4K of hoger.

Als de bron clips een lage resolutie hebben, zullen de output bestanden niet van goede kwaliteit zijn, ook al staat Movie Option op 4K.