Als de status van de toepassing altijd "downloading" of "pending" is bij het updaten van de Nero toepassing op de "Nero Start" -> "Updates" pagina, of het "Netwerk is niet beschikbaar" dialoogvenster verschijnt, raadpleeg dan de volgende oplossingen om het probleem op te lossen :

Oplossing 1

Start Nero Start opnieuw op, ga naar de pagina "Updates", klik op de knop "Controleren op updates", en download en installeer de Nero-toepassingen een voor een in plaats van ze allemaal te updaten.

Oplossing 2

Open Nero Start:
1. Klik op 'Support' icoon in de rechter bovenhoek en selecteer 'Options'.
2. Vouw 'Netwerkverbinding' uit.
3. Selecteer "Geen proxy", als uw PC is verbonden met het Internet zonder een proxy; Selecteer "Handmatige proxy gebruiken", en voer de proxy in als uw PC is verbonden met het Internet met een proxy ingesteld.
4. Klik op de knop 'Toepassen'.
5. Herstart Nero Start en update dan uw toepassingen opnieuw op de "Updates" pagina.

Oplossing 3

Klik op het eerste icoon in de rechter bovenhoek van Nero Start, selecteer "Opties" en vouw "Installeren & Online Updaten" uit.

Wijzig de "Installatielocatie voor Nero producten" en "Tijdelijke bestanden" pad, schakel over naar een andere schijf, zoals D: schijf of E: schijf, klik op de "Toepassen" knop, en ga dan naar de "Updates" pagina om de applicatie opnieuw te downloaden en te installeren.

Vermijd opslaan in een pad met symbolen, spaties of speciale tekens.