Opmerking:
Meer informatie over het maken van diavoorstellingen met muziek vindt u onder de volgende link:
Diavoorstellingen met muziek maken

In Geavanceerd bewerken:

Als u het volume van een audiospoor wilt aanpassen, beweegt u de muis naar de volumeknop aan de linkerkant van het audiospoor, klikt u met de rechtermuisknop en past u het aan.

Als u het volume van een specifieke video of muziek wilt aanpassen, selecteer de video of muziek, pas het audioniveau aan in het Effectpalet rechtsboven -> Eigenschappen -> Audioniveau.

In Express Editing:

Beweeg de muis naar de rechter onderhoek van een video of muziek, de volumeniveau knop zal verschijnen.