Om uw product in Nero Start te activeren hebben niet alle gebruikers een activeringscode nodig.

Als je Nero producten hebt gekocht via 2CheckOut of de officiële Nero website:

Als je Nero-producten hebt gekocht via 2CheckOut of de officiële Nero-website, ontvang je een e-mail met een link om het product te downloaden en een wachtwoord voor je account.
Om je gekochte product na installatie te activeren, open je Nero Start en log je in op je account met het standaard wachtwoord.
Je hoeft geen activeringscode in te voeren omdat het product dat je hebt gekocht al aan je account is gekoppeld.
Alle Nero-producten zijn beschikbaar voor gebruik nadat u zich met uw account bij Nero Start hebt aangemeld.

Als u Nero-producten hebt gekocht bij wederverkopers of detailhandelaren van Nero:

Als je Nero-producten hebt gekocht bij wederverkopers of detailhandelaren van Nero, ontvang je een doos met een 32-bits activeringscode op de achterkant.
Om uw product te activeren, volgt u de instructies op

https://support.nero.com/en/support/solutions/articles/44001820157-i-bought-nero-and-got-the-32-bit-activation-code-how-can-i-unlock-my-product-for-the-first-time-

NB: De activeringscode kan slechts eenmaal worden gebruikt; na activering wordt het product geactiveerd op uw ingelogde account en is de activeringscode niet meer bruikbaar.