Na aankoop van AI Image Upscaler zijn er 2 manieren om de installatie te verkrijgen:

1. Als je al eerder Nero Start hebt geïnstalleerd (Nero Start wordt samen met Nero Suite en Nero Core geïnstalleerd) en je hebt ingelogd, stel dan alleen AI Image Upscaler in als standaard product in Nero Start:

of:

Klik dan op de knop Installeren van AI Image Upscaler:

2. Als je nog nooit Nero Start hebt geïnstalleerd, download dan het installatie pakket van AI Image Upscaler via onderstaande link:

AI Image Upscaler 365 abonnementsversie:

https://www.nero.com/download.php?id=naiu_full_installer

AI Image Upscaler permanent version:

https://ecloud.nero.com/index.php/s/Pg4CrcatfSgNMRC