Je kunt Nero Burning ROM en Nero USBxCOPY gebruiken om gegevens op USB-sticks/kaarten te branden.
In Nero Burning ROM staan 'Raspberry Pi OS' en 'ISO naar USB' onder USB-stick/kaart.
Je kunt Raspberry Pi OS of Windows systeem ISO image naar USB kopiëren en er een rootable apparaat van maken.
Je kunt ook andere ISO images kopiëren zoals DVD video of installatie.
Of maak SecurDisc naar USB.
Andere compilaties worden niet ondersteund om naar USB te branden.

Je kunt ook gegevens kopiëren met Nero USBxCopy in de volgende stappen:
1. 1. Plaats je USB-sticks in je computer. Ze worden weergegeven in het rechterpaneel.

2. 2. Kies in het linkerpaneel de taak die je wilt uitvoeren: Selecteer de bronmap om te kopiëren; Raspberry Pi OS maken; ISO naar USB.
3. Na het kiezen van je bestanden, configureer je de instellingen zoals je wilt onder Functie.
4. Klik op Start om te kopiëren.