Microsoft distribueert speciale "N"-edities van Windows in Europa. Deze zijn hetzelfde als de standaard edities van Windows, behalve dat ze geen Windows Media Player en andere multimedia-afspeelmogelijkheden bevatten.

De compatibiliteit met Nero-producten kan worden verbeterd door het downloaden en installeren van het "Media Feature Pack voor N- en KN-versies van Windows 10" van Microsoft.

Zonder het Media Feature Pack werkt het merendeel van de video-gebruiksgevallen niet (Nero Video, Nero Recode, Nero MediaHome). Use cases met betrekking tot gegevens, muziek en foto's zouden in de meeste gevallen goed moeten werken (Nero Burning ROM, Nero Express, Nero BackItUp, Nero RescueAgent, Nero TuneItUp, Nero SoundTrax, Nero WaveEditor, Nero CoverDesigner, Nero DuplicateManager, Nero Disc to device, Nero KnowHow PLUS).