Standaard zal Nero Video bij het branden van een disc proberen de volledige ruimte van een disc te benutten.
In sommige gevallen, als je geen grote output nodig hebt, kun je een aangepaste instelling maken.

Voor het branden, open Opties -> Opname Formaat Opties, selecteer de tab van het type schijf dat je wilt branden.
Stel 'Kwaliteitsinstelling' in op 'Aangepast', u kunt de resolutie en bitsnelheid aanpassen om de uitvoer kleiner te maken.