Hier zijn enkele oplossingen voor Perform end of DAO Error (Device not available).

Upgrade of Rollback de Driver Firmware

Het is meestal zoals om dit probleem te veroorzaken na gebruikerupgrade het systeem of het gebruiken van aandrijving updrade controle, verwerpt de ingebouwde programmatuur van de brander het schrijfbevel voor lead-out gebied. En dit vereist het installeren van de specifieke officiële firmware voor de brander.

Probeer Audio CD te schrijven met Track-At-Once in Nero Burning ROM
Dit is alleen voor het branden van Audio CD. In tegenstelling tot DAO, werkt TAO door de schrijflaser aan en uit te zetten aan het begin en einde van elk nummer en schrijft het Programmagebied van een schijf vóór de Lead-In en Lead-Out gebieden.   Het is mogelijk om een recorder te gebruiken om een TAO-schijf te lezen/schrijven voordat een sessie is gefixeerd.

Fisiek media/poort/laser probleem
Probeer het met een andere schijfbrander of nieuwe schijven; probeer de brander aan te sluiten op een andere SATA-aansluiting.