Nadat je een schijf hebt gebrand met Nero Burning ROM, als de audio CD niet kon worden afgespeeld met de CD speler, open dan de schijf in Windows Explorer om de bestanden te controleren.
Als alle bestanden zich in de sectie 'Files Ready to Be Written to the Disc' bevinden in plaats van 'Files Currently on the Disc', dan betekent dit het volgende
er een fout optreedt wanneer de bestanden die je probeert te branden per ongeluk op het stuurprogramma zijn geplaatst dat door de schijfbrander wordt gebruikt, of wanneer de poging om een schijf te branden mislukt.

Om dit op te lossen, raden we je aan om de tijdelijke bestanden die gebrand moeten worden te verwijderen, omdat deze bestanden het proces van het branden van de gewenste bestanden in de weg kunnen staan.

Dit zijn de stappen:
1. Open Uitvoeren door tegelijkertijd op de Windows-toets + R te drukken.
2. Typ shell:cd burning en druk op Enter om de map Tijdelijk branden te openen.
3. Verwijder alle bestanden in de map Tijdelijke brandmap.
4. Start de PC opnieuw op.
5. Probeer het branden van de CD te voltooien.

Opmerking: als sommige bestanden in de map Tijdelijk branden niet worden verwijderd, start de PC dan opnieuw op en probeer de procedure opnieuw.