Zou u alstublieft onderstaande voorstellen willen proberen?

1. Controleer of er een nieuwe driver is voor uw brander en firmware. Gelieve te updaten als er is.

2. Controleer het merk en model van uw SATA controller en kijk of er een nieuw stuurprogramma voor is. Update de versie als die er is.

3. Probeer de brander aan te sluiten op een andere SATA-connector op het moederbord. Als u een PCI-E SATA-converter gebruikt, probeer hem dan rechtstreeks op de SATA-poort van het moederbord aan te sluiten.