Zou u alstublieft onderstaande voorstellen willen proberen?

1. Controleer of er een nieuwe driver is voor uw brander en firmware. Gelieve te updaten als er is.

2. Controleer het merk en model van uw SATA controller en kijk of er een nieuw stuurprogramma voor is. Update de versie als die er is.

3. Probeer de brander aan te sluiten op een andere SATA-connector op het moederbord. Als u een PCI-E SATA-converter gebruikt, probeer hem dan rechtstreeks op de SATA-poort van het moederbord aan te sluiten.

4. Als geen enkele methode nuttig voor je was, willen we een nieuwe versie voor je maken om dit probleem op te lossen.

• Deïnstalleer NeroBurningRom niet op je PC.
  • Haal de binaire bestanden van

NBR 365: https://ecloud.nero.com/index.php/s/crke9efce6qCXo9

Nero2019: https://ecloud.nero.com/index.php/s/XcbYDYjbfKp37D9

Nero2020:https://1drv.ms/u/s!ApTujLvyk2dogZxLNNuV59Cqvz0qNA?e=3TnHvG

• Download het en pak het uit.

Open in de uitgepakte map direct StartNBR.exe voor Nero BurningRom of StartNE.exe voor Nero Express.

Hartelijk dank als je ons kunt vertellen of je testresultaat OK is of niet.

Als het probleem zich nog steeds voordoet, stuur ons dan ook het logboek van %appdata%%%Nero xx(uw versie) \Nero Burning ROM\NeroHistory.log. We zullen het controleren. Hartelijk dank.