Wanneer Nero-software wordt opgeschoond met tools van derden (bijv. IObit Uninstaller, Total Cleaner, Revo Uninstaller, enz.), verwijderen dergelijke tools Nero-programmamappen en -bestanden, maar kunnen ze nog steeds een aantal Nero-sporen in de registersleutel bewaren. Dit zou resulteren in een mislukte installatie.

In dat geval, om Nero opnieuw succesvol te installeren, moet u eerst alle resterende Nero items van uw systeem opschonen. Volg de stappen in de onderstaande link op:

https://nerosupport.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/44000918833-how-can-i-remove-all-traces-of-previous-nero-programs-