Als u een fout tegenkomt tijdens het branden van video, wat kunt u dan doen?

Ga naar C:\Users[huidige gebruiker]\AppData\Roaming\Nero[huidige Nero versie]\Nero Vision, controleer "NeroBurnServerLog.txt" en "NeroVideoLog.txt", bewaar de logs op een ander pad, en zoek "error"

• (KEY_MEDIUM_ERROR) of (KEY_HARDWARE_ERROR)

het probleem is gerelateerd aan de optische drive of schijf, u kunt de optische driver of andere nieuwe schijven wijzigen of de opnamesnelheid verlagen

• Ongeldige bron beeld resolutie.

Voor Nero Video 2018 en oudere versies, controleer of de video mode leeg is, zo ja, selecteer NTSC of PAL.

Voor Nero Video 2019, update naar de nieuwste versie

•  Ongeldige segment duur

Voor Nero Video 2018 en oudere versies, ga naar Edit Menu-Customize-Background Audio, controleer audio of het "No audio" selecteert, zo ja, selecteer dan "Predefined audio/Custom", brand dan opnieuw.

Voor Nero Video 2019, update naar de laatste versie

Als het niet de bovenstaande brandfout is, kunt u het hieronder testen:
1. Brand het project zonder menu (Maak geen menu), controleer of het ok brandt?

2. Kan het bestand exporteren hetzelfde formaat met succes?
Als u DVD brandt fout, kunt u naar MPEG2-DVD video exporteren compatibel;
Als u AVCHD fout brandt, kunt u naar AVCHD-AVCHD compatibel exporteren;
Als u een BD-fout brandt, kunt u exporteren naar DVD-Blu-ray compatibel of AVCHD-Blu-ray compatibel.

3. U kunt het project naar DVD/AVCHD/BD-Harde Schijfmap branden (geen afvalschijf), als het branden succesvol is, is de codering ok, misschien is het probleem gerelateerd aan de optische drive of de schijf, u kunt een andere drive schakelen of de coderingssnelheid verminderen om het opnieuw te proberen.

4. Gelieve te gebruiken voorbeeldvideo (Bloem) branden aan DVD/AVCHD/BD-Harde Schijfomslag (geen afvalschijf), controleer of het brandt o.k.?

Als brandwondfout, geen behoefte om andere stappen te doen, ons brandwondfoutlogboek direct verzenden.

5. Als de video van het brandsteekproef o.k. maar de fout van het brandwondproject, misschien was de kwestie verwant met uw bronbestand, leverings ons project (.nvc) en bronbestand, upload het dossier in google drive of onedrive of anderen, deel me de link.

• Niet genoeg systeembronnen veroorzaakt "Brandproces mislukt met status 3"

Het branden van een videodisc met Nero Video bevat verschillende processen, zoals het maken van disc menu's, het transcoderen van de videobestanden in het authoring project, en het branden van de inhoud naar disc/lokale schijf. Gedurende het hele proces heeft de applicatie voldoende systeembronnen (CPU, geheugen) nodig om het werk te voltooien. Zorg er dus voor dat bij het branden van een videodisk in Nero Video, de applicaties die veel systeembronnen vragen niet tegelijkertijd actief zijn.

• Mislukte transcodering veroorzaakt "Brandproces mislukt met status 3"

Bij het branden van inhoud op een disc in Nero Video, dienen alle video en audio bron clips overeen te komen met DVD/AVCHD/BD disc compatibiliteit, zoals het video formaat, de video resolutie, en de bitrate van de video bestanden. In veel gevallen komen de bestanden die binnen een disc project worden gebruikt niet overeen met DVD/AVCHD/BD disc compatibiliteit, zodat Nero Video deze bestanden moet transcoderen voordat ze op het disc medium of op een lokale schijf worden gebrand. Soms kan dit transcoderingsproces mislukken, waardoor ook het daaropvolgende brandproces mislukt, wat resulteert in de foutmelding.

Hieronder vindt u enkele redenen voor mislukte transcodering:

1.Niet genoeg ruimte op de harde schijf partitie (standaard is C:maar het kan worden gewijzigd in Opties -> Applicatie-instelling -> Opslaan) die wordt gebruikt om de getranscodeerde bestanden op te slaan

2.Sommige bron videobestanden worden niet ondersteund door de Nero Video codeer engine

3.De bronvideobestanden die aan uw schijfproject zijn toegevoegd, kunnen beschadigd zijn, waardoor de transcodering mislukt

Als een van de bovenstaande gevallen van toepassing is, raden we u aan een pre-transcodering van uw bronbestanden uit te voeren in Nero Recode. Vanaf Nero Reocde 2019 heeft de applicatie de optie om schijfcompatibele profielen te selecteren om videobestanden te transcoderen.

Stuur ons de bovenstaande testresultaten en logboeken om ons te helpen het probleem te lokaliseren en uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.