Als u het e-mailadres van uw Nero-account wilt wijzigen, bieden wij u 2 methoden om een extra e-mailadres aan uw Nero-account toe te voegen. (We ondersteunen het wijzigen van e-mailadressen niet direct, omdat het primaire e-mailadres is gekoppeld aan uw bestelling in ons bestelsysteem)

Vervolgens kunt u zowel het primaire als het secundaire e-mailadres gebruiken om in te loggen op uw account op de Nero Start en Nero AI webpagina's. Beide hebben hetzelfde wachtwoord. Beide hebben hetzelfde wachtwoord.

• Methode 1: Gebruik Nero Start om een tweede e-mailadres toe te voegen
  • Methode 2: Gebruik de aanmeldingswebpagina om een tweede e-mailadres toe te voege

Methode 1: Gebruik Nero Start om een tweede e-mailadres toe te voegen

• 1. Open Nero Start op uw computer en log in op het account waar u een secundair e-mailadres wilt toevoegen.
  • 2. Klik op "Accountinstellingen" in de rechterbovenhoek, selecteer "Mijn account beheren".

• 3. Ga naar het tabblad 'Mijn profiel', klik op het '+' pictogram achter uw primaire e-mail, voer het e-mailadres in dat u wilt toevoegen in de 2e e-mail, en klik vervolgens op de knop 'Mijn profiel bijwerken'.

Er wordt een verificatiemail gestuurd naar je secundaire e-mailadres; bevestig dit in de e-mail.
Vervolgens is uw secundaire e-mailadres verbonden met uw Nero product.
En tot slot start je Nero Start opnieuw op.

Methode 2: Gebruik de aanmeldingswebpagina om een tweede e-mailadres toe te voegen

• 1. Bezoek deze website : https://login.nero.com/oauth/profile  en log in op de account waar u een tweede e-mailadres wilt toevoegen.
  • 2. Selecteer 'Password & Security' -> 'Nero ID'.
  • 3. Klik op het '+'-pictogram achter uw primaire e-mail en voer het e-mailadres in dat u wilt toevoegen aan de secundaire e-mail, klik vervolgens op de knop 'Volgende'.

Er wordt een verificatiemail gestuurd naar je secundaire e-mailadres; bevestig dit in de e-mail.
Vervolgens is uw secundaire e-mailadres verbonden met uw Nero product.