Ik wil één of meerdere applicaties verwijderen die ik niet gebruik vanaf Nero 2019. Wat moet ik doen?

1. Sluit de toepassing af als deze draait.

2. Ga naar Configuratiescherm -> Programma's -> Programma's en functies -> Programma's en functies. Selecteer Nero 2019. Klik op 'Wijzigen'.

3. In de lopende wizard selecteert u Wijzigen en klikt u op Volgende.

4. Klik in het volgende scherm op Installatie-instellingen om de instellingen te openen.

5. Scroll naar beneden om de toepassing te vinden die u niet nodig hebt, klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer 'Deze functies zijn niet beschikbaar'. Klik op OK.

6. Ga naar Volgende tot de installatie voltooid is. Op deze manier verwijdert u deze applicatie.